REC Banat REC Banat
REC Banat REC Banat

Javni poziv za obuku u oblasti preduzetništva i izbor najboljih poslovnih ideja

Datum objave: 12-02-2016

Regionalni edukativni centar – Banat realizuje projekat „ISTRAŽI SVOJ BIZNIS“, uz finansijsku podršku Švajcarske agencije za razvoj i saradnju – SDC, odobren u okviru Javnog konkursa „Podrška inovativnim pristupima za povećanje zapošljavanja i zapošljivosti mladih".

Projektom je predviđeno da 30 mladih nezaposlenih lica, sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, pohađa obuku iz oblasti preduzetništva u trajanju od dvadeset dana. U narednom koraku, odlukom Komisije, 10 najboljih učesnika, sa 10 najboljih poslovnih ideja, imaće priliku da nastave obuku i da naredna dva meseca uz kontinuiranu podršku mentora detaljno razviju svoje poslovne ideje, koja na kraju procesa treba da pokažu tržišnu održivost.
 
Kao rezultat napredne obuke, učesnici će imati kompletno pripremljene i do detalja razvijene poslovne planove, a za tri najbolje poslovne ideje obezbeđena je finansijska podrška u pojedinačnom iznosu od 2.000 švajcarskih franaka. Obaveza najuspešnijih aplikanata je da prethodno registruju, kod Agencije za privredne registre, sopstveno pravno lice, na čiji će tekući račun sredstva biti isplaćena.

Ovim putem pozivamo sva zainteresovana nezaposlena lica, starosne dobi do 30 godina, sa teritorije Srednjeg Banata (Zrenjanin, Novi Bečej, Žitište, Sečanj i Nova Crnja) da dostave svoje prijave za učešće, na adresu:
Regionalni edukativni centar – Banat, Dr. Kornela Radulovića 18, 23000 Zrenjanin, sa naznakom “Javni poziv za obuku u oblasti preduzetništva i izbor najboljih poslovnih ideja” ili putem e-maila na adresu office@recbanat.rs
Obrazac za prijavljivanje, možete preuzeti na adresi www.recbanat.rs/download/javni_poziv.zip ili u prostorijama Nacionalne službe za zapošljavanje u Zrenjaninu, Novom Bečeju, Žitištu, Sečnju ili Novoj Crnji.

Rok za prijavu je 26. februar  2016. godine.

Odluka o izboru polaznika objaviće se na sajtu REC Banat .
Detaljnije informacije u vezi sa Javnim pozivom mogu se dobiti na internet stranici: www.recbanat.rs ili putem e-maila office@recbanat.rs 


RCR Banat Pokrajinski sekretarijat Opština Kovačica Kancelarija za LER Novi Bečej RPK Pančevo RPK Zrenjanin Edukativni centar Novi Sad Grad Zrenjanin VTS Zrenjanin