REC Banat REC Banat
REC Banat REC Banat

Linux

Osnove Linux OS

Osnove Linux operativnog sitema (na bazi CentOS I RedHat distribucija). Ovaj kurs namenjen je IT profesionalcima bez iskustva u Linux operativnom sistemu koji žele da steknu neophodna znanja i veštine za komforan rad na Linux operativnim sistemima zasnovanim na CentOS I RedHat distribucijama.


Detaljnije

Linux sistem administrator

Kurs Linux sistem administrator osmišljen je za IT profesionalce koji žele da postanu sistem administratori Linux operativnih sistema zasnovanim na CentOS I RedHat distribucijama. Ovaj trening predstavlja nastavak kursa Osnove Linux operativnog sitema. Kurs se izvodi na Linux serverima i obuhvata 90% praktičnog rada na Linux sistemima i servisima (Hands-one and Task-focused courses).


Detaljnije

Linux inženjer

Kurs Linux inženjer osmišljen je za iskusne Linux sistem administratore kojima su potrebna znanja i veštine o mrežama i IT sigurnosti unutar Linux operativnog sistema zasnovanog na CentOS i RedHat distribucijama. Ovaj trening predstavlja nastavak kursa Linux sistem administrator i naglasak je na praktičnom laboratorijskom radu (Hands-one and Task-focused) na Linux operativnim sistemima koji omogućava sticanje realnog iskustva koje je lako primenljivo u bilo kom poslovnom okruženju.


Detaljnije

RCR Banat Pokrajinski sekretarijat Opština Kovačica Kancelarija za LER Novi Bečej RPK Pančevo RPK Zrenjanin Edukativni centar Novi Sad Grad Zrenjanin VTS Zrenjanin