REC Banat REC Banat
REC Banat REC Banat

JAVNI POZIV ZA TAKMIČENJE SREDNJIH ŠKOLA SA TERITORIJE GRADA ZRENJANINA U OKVIRU PROJEKTA "ZRENJANIN – GRAD PREDUZETNIKA"

Datum objave: 15-09-2015

Regionalni edukativni centar – Banat realizuje projekat "ZRENJANIN – GRAD PREDUZETNIKA", uz finansijsku podršku Naftne industrije Srbije a.d. Novi Sad (NIS),  u okviru javnog konkursa za dodelu finansijskih sredstava za realizaciju projekata iz oblasti sporta, kulture, zaštite životne sredine, nauke i socijalne zaštite - Zajednici Zajedno.
Projekat će uključiti 6 srednjoškolskih ekipa sačinjenih od po 5 učenika i profesora-mentora, koje će učestvovati na takmičenju škola iz oblasti preduzetništva. Svaka srednja škola ima mogućnost da prijavi maksimalno 2 ekipe (obrazac prijave popunjen za svaku ekipu), nakon čega će Komisija odabrati 6 ekipa koje će učestvovati na takmičenju. Takmičenju će prethoditi dvodnevna radionica na temu "Obuka za početnike u biznisu - Poslovni model budućnosti":
- biznis ideja i njeno vrednovanje
- kreiranje tržišne vrednosti
- razvoj poslovnog modela

Za školu pobednicu i članove pobedničke ekipe, obezbeđene su vredne nagrade (interaktivna školska tabla i tablet računari).

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane srednje škole sa teritorije grada Zrenjanina da dostave svoje prijave na adresu: Regionalni edukativni centar – Banat, Dr. Kornela Radulovića 18, 23000 Zrenjanin, sa naznakom "Javni poziv za takmičenje srednjih škola sa teritorije grada Zrenjanina" Obrazac za prijavljivanje, koji je potrebno popuniti posebno za svaku ekipu, možete pronaći preuzeti kllikom na sledeći link - Obrazac za prijavljivanje.

Rok za prijavu je 25. 09. 2015. god.


RCR Banat Pokrajinski sekretarijat Opština Kovačica Kancelarija za LER Novi Bečej RPK Pančevo RPK Zrenjanin Edukativni centar Novi Sad Grad Zrenjanin VTS Zrenjanin